Groepen

Scholen

Wil jij ook graag met jouw school bij ons komen sporten? Bij ons kan je samen met je klas een hele sportles of zelfs een sportdag komen vullen. Zwemmen in ons Olympisch zwembad of sporten in één van onze drie grote sportzalen, het is allemaal mogelijk bij ons.

Sporten in het zwembad of de sporthallen van Rozebroeken met jouw school kan. Contacteer de sportdienst voor meer informatie.

Reserveren via email: sportdienst@stad.gent
Meer info via tel (maandag-zaterdag van 8-19u): 09 266 80 00

Jeugd

Wil jij een dag komen vertoeven in een omgeving die je doet denken aan een geweldige vakantie? Bij ons kan je terecht voor zowel avontuur, als voor heerlijke relaxatie. Wildwaterbanen, glijbanen en een golfslagbad voor de heldhaftigen en een heerlijke water- en omgevingstemperatuur in de warme lagune, sauna’s en hamam.

Kijk hieronder ook zeker voor meer informatie over onze verschillende arrangementen.

  1. Heb je altijd al eens de zin gehad om te overleven op een subtropisch eiland? Doe dan zeker mee aan onze Expeditie Rozebroeken.
  2. Hou je van thrillers waar moordenaars nog steeds op de been zijn? Ga dan op onderzoek uit en zoek de moordenaars van je dierbare overledene wanneer je geniet van een smakelijk 3-gangendiner. Los ons moorddiner samen met je vrienden op!
  3. Leer hier meer over onze groepsarrangementen!

Senioren

Ons subtropisch zwemparadijs vervult de wensen van jong en oud. Wij heten ook alle senioren van harte welkom in het badhuis met een warme lagune, 3 verschillende sauna’s en een hamam met stoombad om jullie even dat welverdiend vakantiegevoel te bezorgen.

Maak ook kennis met Pure Wellness: Ben je 50 jaar of meer dan kan je elke maandag van de maand terecht in ons gekleed badhuis slechts 7,50€ per persoon. Heerlijk even op adem komen na een druk weekendje…

Om helemaal tot rust te komen beschikt schoonheidssalon B’eau Wellness over een uitgebreid assortiment aan schoonheids- en relaxatiebehandelingen tegen een scherpe prijs.  Neem gerust een kijkje op onze wellnesspagina (link naar b’eau wellness integreren).

Eerder het sportieve type? Dan verwelkomen wij jullie graag elke dinsdag- en donderdagochtend vanaf 7u30 om baantjes te trekken in ons 50m bad. Of ontdek ons breed gamma aan aquasporten: Aquaplus (speciaal voor senioren), Aquagym, AquaPowerPilates, …

Op zoek naar een leuke activiteit in groep? Wij bieden jullie graag enkele uitgewerkte arrangementen aan of laat ons uw wensen weten. Ook een arrangement is maatwerk.  Aarzel niet om contact op te nemen met rozebroeken@sr-rozebroeken.be en wij helpen u graag verder.

Mindervaliden

Zwemmen is voor iedereen, dus ook voor mensen die een bepaalde beperking hebben. Dankzij onze verstelbare zwembadbodem bieden wij plaats aan iedereen die graag eens een verfrissende dag wil beleven. Zwemmen biedt de mogelijkheid om zonder problemen of belasting voort te bewegen. Dit zorgt voor mindervaliden voor een heel rustgevende ervaring.