Olympisch bad

50-m-bad-1024x665

Het sportbad (28°) van S&R Rozebroeken is het eerste volwaardige Olympisch bad in België. Dit bad beschikt over maar liefst tien banen van 50 meter lang. Er kan beroep worden gedaan op twee beweegbare bodems, waardoor iedere doelgroep aangesproken kan worden. Een ander technologisch hoogstandje biedt de mogelijkheid om het zwembad in twee te verdelen door middel van een ponton. In de normale stand beschikt het bad over drie 50-meterbanen, zeven 25-meterbanen en zeven 22-meterbanen.

Het Olympisch bad is iedere dag open. Er zijn altijd banen beschikbaar voor het publiek. In bijlage een overzicht van de rustige zwemmomenten.

Het sportbad wordt omgevormd tot een volledig 50 m bad met een diepte van 2 meter op volgende momenten:

  • op donderdagavond (niet op feestdagen) van 20.00-22.00 uur – kassa open tot 21.00 uur – met een op voorhand aangekocht meerbeurtenbandje kan je tot 21.30 uur door de toegangspoortjes
  • op zaterdagavond van 17.00-19.00 uur

Een half uurtje voordien wordt het sportbad omgevormd. Dan kan je wat hinder ondervinden. We beperken dit zoveel mogelijk door snel en efficiënt te werken en rekenen op de medewerking van de clubtrainers.

Omwille van manifestaties en events kan het zijn dat bovenstaande regeling niet doorgaat. Kijk daarvoor steeds op onze site.

 

fil_de_krokodil

Goede afspraken maken goede vrienden!

Hier vind je het intern reglement van het zwembad terug.

Opgelet: Aanpassing intern reglement: Kinderen jonger dan tien jaar zijn vergezeld van een meezwemmende volwassene (18+) die permanent toezicht uitoefent op de kind(eren).